dagje foto’s maken op het strand ^_^

Afgelopen zaterdag had mijn lief een fotoshoot op het strand. Aan mij de nobele taak om de meest waardeloze assistent ooit te spelen 😉 en af en toe het reflectiescherm te richten en voornamelijk het model voor deze gelegenheid aan het lachen te maken voor de foto. Ik mag nog wel eens een cursus volgen om een goede fotograaf assistent te zijn, maar voornamelijk het laatste ging mij wel goed af (zoals te zien is in de foto’s). Tussen het assistent doorspelen kon ik het natuurlijk ook niet laten om mijn camera af en toe tevoorschijn te toveren. Voor mij de eerste keer dat ik dergelijke fotografie deed dus echt wel flinke opgave en leuk om achteraf toch wel duidelijk het verschil te zien in de foto’s die mijn lief had gemaakt. Hieronder een enkele foto uit mijn set, de rest staat uiteraard weer op mijn flickr account. Zeker voor herhaling vatbaar en lekker om eindelijk weer eens wat foto’s te maken..