tijd voor iets anders..

Ik liet het een tijd terug al zien, ‘choose a job you love and you will never work another day‘. Voor mij kwam na bijna vijf jaar in dienst te zijn van Utelisys te Amsterdam de tijd om eens te gaan kijken naar wat anders. Ik heb super collegae, leuke klanten, ben met leuke projecten bezig, maar toch voelde het de laatste tijd niet meer zoals het eerst voelde. Er kwam iets teveel routine in mijn werkzaamheden, mijn shift van mijn it achtergrond naar een meer online, sociale achtergrond zoals ik ook ervaar in de projecten bij mijn eigen onderneming, mijn opgedane kennis rondom nieuwe markten en hoe hier mee om te gaan, etc. het voelde allemaal niet meer 100 procent vertrouwd in de huidige omgeving.

Tijd voor iets anders dus, en ook al ben ik niet echt iemand die makkelijk een dergelijke beslissing neemt, heb ik onlangs toch de knoop doorgehakt en heb ik de stoute schoenen aangetrokken. Ik heb ergens anders gesolliciteerd. Bij een bedrijfsomgeving die gevoelsmatig beter bij mij past met de shift die ik de laatste paar jaar heb doorgemaakt. Bij een bedrijf die aan de ene kant dichter bij mijn huis zit en aan de andere kant ook dichter bij mijn lief. Al met al een win-win situatie dus als je het aan mij zou vragen en ook iedereen waar ik het er hiermee over had zag het als een positieve verandering.

Na het lang voor mij te hebben moeten houden is dan nu eindelijk het moment aangebroken dat ik het kan vertellen aan iedereen. Vanaf april dit jaar ga ik aan de slag bij Emakina in Rotterdam (en ook een beetje in Brussel)! Een hele andere omgeving dan mijn huidige dagelijkse werkzaamheden, maar iets dat gevoelsmatig meer bij mij ligt … ik heb er in ieder geval zin in en kan niet wachten om te beginnen.

 • Whoa! Gefeliciteerd en heel veel succes bij Emakina! Een zeer mooie uitdaging lijkt me, en een mooie shift in je carriere!

 • Champagne πŸ˜‰

  • Berend

   Kan iemand 100 euro wisselen? Ik probeer champagne voor Hans te kopen πŸ˜‰

   • Schande hΓ©! 4 dagen in Nederland rondgelopen met een briefje van €100 en nergens kon ik ermee betalen, zelfs niet voor alcohol! En ik die dacht dat Nederlanders geld (gierig?) wel graag zien! :/

 • succes!

 • Maikel

  Gaat nog stil worden zonder je hier ouwe πŸ˜‰

  Maar wel gefeliciteerd met je nieuwe sjob. Niet te veel in onze nieuwe provincie gaan hangen he:P

 • We wachten met smart op je!!!!

  πŸ™‚

 • Ray

  We kijken al uit naar je start hier op kantoor! Jammer dat je de champagne niet wilde hebben tijdens de borrel πŸ™‚

  • jcvangent

   @ray ja eehm ik moest vlak daarna nog autorijden en dat zou het autorijden niet helemaal ten goede komen denk ik…

 • jcvangent

  @ de rest dank voor de felicitaties, gaat goed komen op de nieuwe job!